Header foto

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching is gericht op de volgende stap in jouw ontwikkeling. Als je ervaart vast te zitten, daardoor minder effectief functioneert in het leven, is het tijd voor verandering.

Als je er voor kiest om door mij begeleid te worden, ga je op zoek naar zowel je belemmerende patronen (herhalende thema’s, gedrag of gebeurtenissen) als je talenten en sterke eigenschappen die kracht en perspectief geven. Ik zal je ondersteunen om jouw eigen richting te vinden die je vaak diep van binnen al weet. Zo kun je met vertrouwen de gewenste stap zetten. Bewustwording en acceptatie van jezelf helpen je te zijn wie je bent en dat is een stevig fundament om te gaan doen wat je voor ogen hebt.

Coaching aanpak

We zullen interactief met jouw coaching doelstelling aan de slag gaan en vandaar uit de verdieping zoeken. Ik werk afwisselend met ‘denken-voelen-doen’ opdrachten zodat er op verschillende niveaus wordt gekeken naar jouw ontwikkelingsvraagstuk. Er wordt huiswerk gegeven met als doel te reflecteren, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. 

De invulling en het aantal benodigde coaching gesprekken zijn afhankelijk van je vraagstuk. Voordat we gaan starten bepalen we samen het aantal gewenste gesprekken en een haalbare coaching doelstelling. Ik werk met gesprekken van 2 uur die meestal om de 2 á 3 weken plaatsvinden in mijn praktijk aan het Sweelinckplein. Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Persoonlijke coaching kan helpen bij:

• Vinden van perspectief in jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Hulp bij veranderingsprocessen;    
• De weg van hoofd- naar gevoelszaken en vice versa;
• Bewustwording en het uitdiepen van beperkende patronen;   
• Zelfacceptatie en (her)vinden van eigen waarden.

Welke patronen in mijn gedrag en leven zitten mij in de weg? 

Naar welk perspectief verlang ik?

                                Hoe kan ik veranderen?                                                         

Wat zou mijn eerste stap kunnen zijn?

Hoe bouw ik aan mijn vertrouwen, durf en eigenheid?

Afbeelding zijbalk