Header foto

Loopbaan Coaching

Een loopbaantraject levert een duidelijk beeld op van jouw unieke talenten, drijfveren, waarden, belemmeringen en uitdagingen. Daarmee kun je de volgende stap in jouw loopbaan bewust en concreet richting geven. 

Coaching vertrekt vanuit het heden, betrekt het verleden waar relevant en is gericht op de toekomst. Als je er voor kiest om gecoacht te worden, dan ga je ontdekken wat werkelijk belangrijk is. Waar loop je nu tegen aan? Wat wil je bereiken en welke stappen kunt je zetten om dit voor elkaar te krijgen?

Coaching aanpak

We zullen interactief met jouw coaching doelstelling aan de slag gaan en vandaar uit de verdieping zoeken. Ik werk afwisselend met ‘denken-voelen-doen’ opdrachten zodat er op verschillende niveaus wordt gekeken naar jouw loopbaan- en ontwikkelingsvraagstuk. Er wordt huiswerk gegeven met als doel te reflecteren, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. 

Het coaching programma zal meestal 6-8 coaching gesprekken inhouden van 2 uur met een frequentie van 2 tot 3 weken in mijn praktijk aan het Sweelinckplein. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op voor het inplannen van een vrijblijvende kennismaking.

Samengevat kun je loopbaan coaching gebruiken om:
  • Zelfkennis op te doen;
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen;
  • Bewust te worden van je mogelijkheden; 
  • Een balans te vinden tussen werk en privé;
  • Loopbaankeuzes te maken;
  • Verlangens om te zetten naar concrete acties.                                                                                                                         

Ik ben geregistreerd als NOLOC-erkend loopbaanprofessional en hanteer voor alle coachtrajecten de NOLOC gedragscode. Zie voor meer informatie: NOLOC.

Waarom heb ik het gevoel vast te zitten?

Wat inspireert me? 

Wat zijn mijn talenten en waarin ervaar ik mijn passie?

Welke ambities heb ik?

Hoe kan ik mijn plannen realiseren?

Afbeelding zijbalk