Header foto

Team ontwikkeling

Wil je werken aan team ontwikkeling? Met veel plezier ondersteun ik het proces van jouw team. 

Wat is de behoefte van jouw team? Wil je de teamleden meer op elkaar in laten spelen bij een verandering? Worden de teamleden ingezet op hun unieke talenten en kwaliteiten? Kennen jullie elkaars valkuilen en grenzen? Werken jullie vanuit een gemeenschappelijke missie/visie? Hoe is de sfeer? Hoe leren jullie van elkaar? Een greep uit voorstelbare vragen die er toe kunnen doen in de werkomgeving. Zowel organisaties als mensen worden gevraagd in een snel veranderende omgeving permanent te leren. Veranderingen volgen elkaar snel op. Daar denk ik graag in mee!

Aanpak

Met mijn achtergrond en ervaring in het human resources management en coaching bekijk ik vraagstukken zowel vanuit de organisatie/werk kant als vanuit de mensen/leren kant. Aan de hand van praktische casuïstiek en oefeningen wordt duidelijk waar het team staat en naar toe wil groeien. Motiveren, inspireren en vertrouwen zijn belangrijke sleutels tot succes. 
Team bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd om werkelijk aan de slag te gaan met elkaar en de medewerkers te betrekken bij bewustwording in veranderingsprocessen. 

Wees welkom om te komen sparren over jouw specifieke team vraagstuk en deze met mij vorm te geven naar een concrete en maatwerk aanpak. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Samengevat kun je team coaching inzetten bij:
  • Veranderingsprocessen op het snijvlak organisatie en mensen;
  • Focus op de toegevoegde waarden van de teamleden en het team als geheel;
  • Inzicht in en de uitbouw van de team talenten; 
  • Vormgeven van de teamvisie;
  • Het stimuleren van leren en ontwikkelen van het team;
  • Sturen op onderlinge communicatie en samenwerking.

Wat is de behoefte van jouw team?

Hoe gaan jullie om met verandering in de organisatie?

Hoe zet je de teamleden in op hun unieke talenten en kwaliteiten?

In welke mate kennen jullie elkaars valkuilen en grenzen?

Hoe leren jullie van elkaar?

 

Afbeelding zijbalk